Jornades Internacionals sobre Música, Història i Patrimoni

 

La Mancomunitat de la Valldigna i el Centre Internacional de la Música Medieval, amb la col·laboració de la Conselleria de Cultura valenciana, organitzen les III jornades internacionals sobre Música, Història i Patrimoni durant els dies 1, 2 i 3 de desembre de 2023 en el Reial Monestir de Santa Maria de la Valldigna, en la localitat de Simat de la Valldigna a València, Espanya.

L’objectiu d’aquestes jornades a posar en valor i visibilitzar el patrimoni històric, artístic i musical de la tradició i llegat sefardita medieval en la Corona d’Aragó.

En el transcurs de les mateixes està prevista una sèrie de presentacions de diferents ponents especialistes en la matèria, dos concerts, tast de vins kosher,  una exposició didàctica d’instruments musicals en l’art hebreu medieval i una visita guiada.

La Mancomunidad de la Valldigna y el Centre Internacional de la Música Medieval, con la colaboración de la Conselleria de Cultura valenciana, organizan las III jornadas internacionales sobre Música, Historia y Patrimonio durante los días 1, 2 y 3 de diciembre de 2023 en el Real Monasterio de Santa María de la Valldigna, en la localidad de Simat de la Valldigna en Valencia, España.

El objetivo de estas jornadas en poner en valor y visibilizar el patrimonio histórico, artístico y musical de la tradición y legado sefaradí medieval en la Corona de Aragón.

En el transcurso de las mismas está prevista una serie de presentaciones de diferentes ponentes especialistas en la materia, dos conciertos, cata de vinos kosher,  una exposición didáctica de instrumentos musicales en el arte hebreo medieval y una visita guiada.