11 DE SETEMBRE,SETIEMBRE. TEATRE TEOBALD EL JOGLAR

ESPECTACLE: TEOBALD EL JOGLAR 
HORARI: 11.30-12.30 
ESPECTACLE FAMILIAR 
LLOC: MONESTIR DE SANTA MARIA DE LA VALLDIGNA,
SIMAT DE LA VALLDIGNA, VALÈNCIA

Apropeu-vos! apropeu-vos! i escolteu els relats de Teobaldo el joglar! Rima, canta i recita com ningú … bé, la veritat és que no se li dóna molt bé fer cap d’aquestes coses, però toca la flauta com … no, això tampoc. Bé, veniu de tota manera a ajudar-lo, li acaben de fer fora del regne i està buscant desesperadament un públic al qual entretenir.

Mos Teatre presenta el divertit espectacle infantil en format contacontes Teobaldo el joglar. La representació anirà acompanyada d’un Taller Medieval en què xicotets i grans podran gaudir i compartir l’experiència de crear un punt de llibre de drac i … un estendard medieval autèntic! .¡Vos esperem!

Edat recomanada a partir de 4 anys

 

 

ESPECTÁCULO: TEOBALD EL JUGLAR
HORARIO: 11.30-12.30
ESPECTÁCULO FAMILIAR
LUGAR: MONASTERIO DE SANTA MARIA DE LA VALLDIGNA,
SIMAT DE LA VALLDIGNA, VALÈNCIA

Acercaos! acercaos! y escucháis los relatos de Teobaldo lo juglar! Rima, canta y recita como nadie … bien, bien es verdad que no se le da muy bien hacer ninguno de estas cosas, pero toca la flauta como … no, esto tampoco. Bien, venís de todas maneras a ayudarlo, le acaban de echar del reino y está buscando desesperadamente un público al cual entretener.

Mos Teatre presenta el divertido espectáculo infantil en formado cuentacuentos Teobaldo el juglar. La representación irá acompañada de un Taller Medieval en que pequeños y grandes podrán disfrutar y compartir la experiencia de crear un punto de libro de dragón y … un estandarte medieval auténtico! .¡Os esperamos!