2 Abril / Aquitania

AQUITANIA

Concert 2 d'abril a les 19.00 en el Monestir de la Valldigna

Entrada lliure fins completar aforament prèvia 
reserva en el 96 281 25 35.

Fundat en 2009, el grup de música medieval Aquitània aborda els repertoris andalusí, sefardita i cristià, creant riques i variades fusions d’estils.

Al llarg de la seva carrera han actuat en festivals com a Nits als Jardins del Real Alcázar de Sevilla, Encontro de Musica Antiga de Loulé (Portugal), Festival de Música al-Mutamid de Lagoa (Portugal), Festival de Música Medieval de Alarcos, Cicle de Música de les Tres Cultures de Còrdova, Cicle de Cultura Judaica de Guarda (Portugal), Fira Pirinenca Pirenostrum de Boltanya, Cicle Música Clàssica Pilar 2013 de l’Auditori de Saragossa, Festival de Música en el Museu del Fòrum Romà de Saragossa, Cicle de Música Sacra de Sant Sebastià, Festival de Música de les Tres Cultures de Toledo i Festival Internacional de Música Sefardita de Còrdova.

Els seus projectes han estat molt ben valorats per la crítica i experts, havent estat seleccionats en nombroses ocasions.

Aquitània dona nova vida al ric repertori de la nostra herència medieval, combinant el rigor històric amb una interpretació que ens porta a experimentar els sentiments i emocions dels artistes que el van compondre, van tocar i van cantar fa més de cinc-cents anys.Fundado en 2009.

 

 

Concert 2 d'abril a les 19.00 en el Monestir de la Valldigna
Entrada lliure fins completar l'aforament prèvia 
reserva en el 96 281 25 35.

 

El grupo de música medieval Aquitania aborda los repertorios andalusí, sefardí y cristiano, creando ricas y variadas fusiones de estilos.

A lo largo de su carrera han actuado en festivales como Noches en los Jardines del Real Alcázar de Sevilla, Encontro de Musica Antiga de Loulé (Portugal), Festival de Música al-Mutamid de Lagoa (Portugal), Festival de Música Medieval de Alarcos, Ciclo de Música de las Tres Culturas de Córdoba, Ciclo de Cultura Judaica de Guarda (Portugal), Feria Pirenaica Pirenostrum de Boltaña, Ciclo Música Clásica Pilar 2013 del Auditorio de Zaragoza, Festival de Música en el Museo del Foro Romano de Zaragoza, Ciclo de Música Sacra de San Sebastián, Festival de Música de las Tres Culturas de Toledo y Festival Internacional de Música Sefardí de Córdoba.

Sus proyectos han sido muy bien valorados por la crítica y expertos, habiendo sido seleccionados en numerosas ocasiones por ENRÉDATE – Red Andaluza de Teatros Públicos, Red Aragonesa de Espacios Escénicos, Red de Teatros de la Comunidad de Madrid y Programa de Fomento y Cooperación Cultural de la Diputación de Sevilla.

Aquitania da nueva vida al rico repertorio de nuestra herencia medieval, combinando el rigor histórico con una interpretación que nos lleva a experimentar los sentimientos y emociones de los artistas que lo compusieron, tocaron y cantaron hace más de quinientos años.