El conte de Jaume I

EL CONTE DE JAUME I

AMIMIC TEATRE

Jaime haurà d’esforçar-se per a convertir-se en un bon Rei i conquistar les terres de València. La seva última prova serà lluitar contra el gran drac.

Una història contada per la seva estimada Violant amb titelles i actors des de la infància del Rei. La conquesta de València, els Furs, el «Llibre dels Fets»…

Coneix la nostra història d’una forma divertida i molt participativa.

Conèixer la història de València, la vida del Rei Jaume I però des de la perspectiva d’una dona. Violant. Ella serà la que ens conte la vida de Jaume I des de la seva infantesa. On va realitzar els seus estudis. Anècdotes de la seva vida. Com va ser la reconquesta. Des d’on van sortir amb els vaixells. La lluita contra el rei moro. La proclamació dels Furs…

La història cobra vida des del principi de l’obra i els personatges viuran aventures inimaginables ja que l’obra barreja la realitat de la nostra història amb la fantasia. La lluita contra el drac (el drac de Sant Jordi) que demostrarà que Jaime està preparat per a ser un bon Rei.

En la nostra obra a més de la història i la fantasia també juguem amb l’amor, l’amor que senten Violant i Jaume i és tal que per això cada nou d’octubre se celebra sant Dionís i es regala una mocadorá.

El CUENTO DE JAUME I

AMIMIC TEATRE 

Jaime deberá esforzarse para convertirse en un buen Rey y conquistar las tierras de Valencia. Su última prueba será luchar contra el gran dragón.

Una historia contada por su amada Violant con títeres y actores desde la infancia del Rey. La conquista de Valencia, los Fueros, el «Llibre dels Fets»…

Conoce nuestra historia de una forma divertida y muy participativa.

Conocer la historia de Valencia, la vida del Rey Jaume I pero desde la perspectiva de una mujer. Violant. Ella será la que nos cuente la vida de Jaume I desde su infancia. Donde realizó sus estudios. Anécdotas de su vida. Como fue la reconquista. Desde donde salieron con los barcos. La lucha contra el Rey moro. La proclamación de los Fueros…

La historia cobra vida desde el principio de la obra y los personajes vivirán aventuras inimaginables ya que la obra mezcla la realidad de nuestra historia con la fantasía. La lucha contra el dragón (el drac de Sant Jordi) que demostrará que Jaime está preparado para ser un buen Rey.

En nuestra obra además de la historia y la fantasía también jugamos con el AMOR, el amor que sienten Violant y Jaume I es tal que por ello cada nueve de Octubre se celebra Sant Dionís y se regala una mocadorá.

 

JAUME I