EL DOLÇAINER DE TALES – XARXA TEATRE

El dolçainer de Tales – Xarxa Teatre

Xarxa Teatre et convida a submergir-te en la cultura festiva tradicional valenciana que es perd en la nit dels temps amb un espectacle històric per viure en família.

L’espectacle trasllada a l’espectador a un dia de festa de qualsevol poble valencià: de la crida de l’pregoner i la música de la dolçaina, als bous de carrer, els balls de gegants i capgrossos i com no … la revetlla a la plaça.

Una festa popular com mai abans l’havies viscut. Per a això, Xarxa Teatre s’integra en l’espectacle ‘El Dolçainer de Tales’ a les colles de dolçainers i tabaleters, gegants, cabuts i grups de danses de la comarca que aculli l’espectacle, i com no! als alumnes del Centre Internacional de Música Medieval de la Valldigna de l’assignatura de vents de llengüeta doble, «impulsant d’aquesta manera la seva feina i com reconeixement a la seva tasca de manteniment i difusió de les nostres costums».

Xarxa Teatre te invita a sumergirte en la cultura festiva tradicional valenciana  que se pierde en la noche de los tiempos con un espectáculo histórico para vivir en familia. El espectáculo traslada al espectador a un día de fiesta de cualquier pueblo valenciano: de la llamada del pregonero y la música de la dulzaina, a los toros de calle, los bailes de gigantes y cabezudos y como no… la verbena en la plaza. Una fiesta popular como nunca antes la habías vivido.

Para ello, Xarxa Teatre integra en el espectáculo ‘El Dolçainer de Tales’ a las collas de dolçainers y tabaleters, gegants, cabuts y grupos de danzas de la comarca que acoja el espectáculo, y como no! a los alumnos del Centro Internacional de Música Medieval de la Valldigna de la asignatura de vientos de lengüeta doble,  “impulsando de esta forma su trabajo y como pequeñoreconocimiento a su labor de mantenimiento y difusión de nuestras costumbres”.