OFICIS ARTESANS MEDIEVALS

OFICIS ARTESANS MEDIEVALS – TALLER DIDÀCTIC

Durant l’Edat mitjana, molts van ser els oficis i gremis que van dotar de vida les ciutats. Fusters, picapedrers, ferrers, terrissaires i artesans ceramistes.

El nostre taller didàctic ens ajudarà a descobrir la importància d’aquells artesans ceramistes que van dotar de vida els sòls i les parets del Monestir de la Valldigna amb les seues ceràmiques de colors vius i moltes d’elles carregades de simbologia.

I per a ser un autèntic artesà ceramista, cada visitant realitzarà un xicotet socarrat o taulell decorat amb simbologia del propi monestir i podrà endur-se’l a casa com a record.

Dissabte, 11 de setembre de 10 a 12:30
Taller per a xiquetes i xiquets de 7-12 anys i més menuts,
acompanyats d'un adult

 

Durante la Edad Media muchos fueron los oficios y gremios que dotaron de vida las ciudades. Carpinteros, picapedreros, herreros, alfareros y artesanos ceramistas.

Nuestro taller didáctico nos ayudará a descubrir la importancia de aquellos artesanos ceramistas que dotaron de vida los suelos y las paredes del Monasterio de la Valldigna con sus cerámicas de colores vivos y muchas de ellas cargadas de simbología.

Y para ser un auténtico artesano ceramista, cada visitante realizará un pequeño ‘socarrat’ o azulejo decorado con simbología del propio monasterio y podrá llevárselo a casa como recuerdo.

Sábado, 11 de setiembre de 10 a 12:30 Taller para 
niñas y niños de 7-12 años y más pequeños si están 
acompañados de un adulto.