ELS LLIBRES, GUARDIANS DEL SABER

ELS LLIBRES, GUARDIANS DEL SABER

Diumenge de 10.30 a 12.30 hores

Taller didàctic sobre enquadernació medieval on els visitants realitzaran un xicotet llibre de manera artesanal, com a símbol de la importància que els monestirs tenien com a centre de coneixement i conservació de la cultura.

Al llarg del taller es podrà descobrir i treballar les diferents il·luminacions dels llibres i còdexs, així com l’escriptura gòtica perquè el visitant puga decorar també el seu llibre.

El nostre trobador Guillermo «el salvatge» i el nostre monjo fra Gerónimo ens ajudaran a comprendre com aquells monjos eren capaços de crear autèntiques joies literàries.

Taller per a xiquetes i xiquets a partir de 6 anys 
fins a 12 anys. Més menuts cal que vinguen acompanyats 
d'un adult.

 

 

LOS LIBROS, GUARDIANES DEL SABER
Taller didáctico sobre encuadernación medieval donde los visitantes realizarán un pequeño libro de manera artesanal, como símbolo de la importancia que los monasterios tenían como centro de conocimiento y conservación de la cultura.
A lo largo del taller se podrá descubrir y trabajar las diferentes iluminaciones de los libros y códices, así como la escritura gótica para que el visitante pueda decorar también su libro.
Nuestro trovador Guillem «el salvaje» y nuestro monje fray Gerónimo nos ayudarán a comprender como aquellos monjes eran capaces de crear auténticas joyas literarias.
Taller para niñas y niños a partir de 6 anys 
hasta 12. Más pequeños tienen que venir acompañados por un
adulto.